Yemek Kutusu Kullanım Alanları

Wiki Article

müşteri memnuniyeti uygulamaları hakkında kendisine bilgi ve ilanlar gönderilmesine izin verdiğini

Tüm malzemeleri karıştırma kabına koyarak iyi karıştırın. Açtığınız hamurun üzerine sosu güzelce yedirin. Kenar kısımlarına ve diğer bölgelere iyice yedirildiğinden emin olduğunuzda damak tadınıza uygun malzemeleri ekleyin.

Hizmetlerimizi daha iyi sunabilmek için kişisel verilerinizi Yasal Mevzuata uygun olarak, veri politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak ve izin iptalleri için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Baskılı ve baskısız karton kutu çeşitleri olarak istenilen renk ve ebatta üretilir. Konik Kutu modeli için üretilebilir ebatlar açık halde maksimum 70 cm genişliğinde ve a hundred cm uzunluğundadır.

Yemek Kutusu olarak abonelerimizin vakit ve sağlıklarının önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle mutfak ve dağıtım operasyonunu titizlikle planlıyor, hijyenik, taze ve sıcacık Malesüler sığdırdığımız yemek kutularını tam zamanında tam yemek kutusu yerine ulaştırıyor.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertisementımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

içinde havalesi yapılmayan siparişler iptal edilir. Siparişlerin işleme alınma zamanı, siparişin

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the ideal YouTube working experience and our hottest features. Learn more

sitede bulunulan sırada erişilen sayfalar ve siteye doğrudan bağlanılmasını sağlayan web sitesinin

Hazır yemek kutusu paket servislerinde işletmelere işlevsel çözümler sunar. Hesaplı fiyatları ile paket servislerinde hazır yemek kutuları, en uygun ambalaj tipiyle çalışma şansı verir. Kuru gıda servislerinde bölmeli yapısı ve taşıma aksesuarları ile karton kutu modellerini kullanmaktan memnun kalırsınız.

You are employing a browser that may not supported by Fb, so we've redirected you to definitely a less complicated Variation to provde the ideal knowledge.

korunan ya da bu tarif edilen sınıflara giren malzemelerden uyarlanan hiçbir bilgi, yazılım ya da

yönlendirilmesi ve sitedeki var olan ve ileride oluşturulabilecek interaktif alanların bu şekilde

sistemlerinde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan ya da dolaylı sonuçlarından kendisinin

Report this wiki page